PRIMA PAGINA»CONDITII SPECIALE SPECTACOLE

Conditii speciale spectacole

In contextul pandemiei COVID-19 si a masurilor sanitare impuse de autoritatile statului, daca aveti bilete cumpare la spectacole sau doriti sa cumparati bilete, va rugam sa tineti cont de urmatoarele aspecte:

Accesul la spectacole :

Participarea este permisa doar pentru persoanele care sunt vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2, in conditiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii si al ministrului sanatatii.

 

Amanarea de spectacole :

Datorita impredictibilitatii evolutiei pandemiei, a schimbarii continue a regulilor de organizare si a gradului de ocupare, unele spectacole vor fi amanate pentru date care sunt considerate de organizatori ca fiind sigure. Lista actualizata a spectacolelor amanate o gasiti aici : BLT.ro/reprogramari.html .

 

Anularea de spectacole :

Pentru spectacolele anulate facem tot posibilul sa anuntam cumparatorii prin sms de acest lucru si de optiunile pe care le au. Uneori aceasta informatie ajunge la noi prea tarziu si ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate, chiar daca nu tin de noi in marea majoritate a cazurilor.

 

Returnarea contravalorii biletelor :

In cazul spectacolelor anulate sau amanate ori in situatia in care considerati ca regulile de acces impuse de autoritati va incalca drepturile, va rugam sa ne trimiteti solicitarea dumneavoastra pe adresa de e-mail office@blt.ro impreuna cu codul comenzii. Chiar daca nu primiti un raspuns imediat, va asiguram ca toate sesizarile vor fi luate in considerare, urmand sa fiti notificat de catre procesatorul de plati in momentul in care se face creditarea tranzactiei. Termenul de returnare poate varia in functie de numarul mare de solicitari, de politica promoter-ului, de situatii exceptionale etc. . Va asiguram, insa, ca se va respecta termenul legal de la momentul solicitarii.

 

 

 

© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.