PRIMA PAGINA»CENTRUL DE MEDITATII T.O.P.

CENTRUL DE MEDITATII T.O.P.

  Strada Amman 36, Bucuresti

Centrul de meditatii T.O.P. este un centru educational situat intr-o locatie centrala, spatioasa, dotata modern, cu o echipa tanara si instrumente alternative de invatare pentru a oferi un mediu propice dobandirii cunostintelor.


Expertii nostri ofera tinerilor o alternativa de studiu si suport in pregatirea scolara si profesionala prin cursuri si ateliere folosind metode de predare moderne si interactive prin sisteme digitale (manuale, jocuri, lectii interactive, aplicatii, instrumente audio-video), aplicatii practice si experimente.


Indiferent daca te pregatesti pentru Gimnaziu, Liceu, Bacalaureat, Admitere Facultate sau doresti sa obtii un certificat de atestare a nivelului de cunoastere pentru limbi straine, Centrul de meditatii TOP doreste sa fie alaturi de tine cu solutia potrivita. Pachetul de abonamente disponibile este variat si flexibil astfel incat sa intampinam orice necesitate. Periodic se organizeaza evaluari ale progresului, dar si ale satisfactiei elevilor totodata pastrand o comunicare permanenta cu parintii.

POZITIONARE HARTA
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.