PRIMA PAGINA»CASA MAGICIANULUI

CASA MAGICIANULUI

  str. Vasile Lascar, nr. 132, Bucuresti

Casa Magicianului din Bucuresti aduce in peisaj un concept unic in Europa de Est, intr-un loc unde tinerii pasionati de magie au la dispozitie un spatiu dedicat in exclusivitate iluzionismului.

 

La Casa Magicianului sunt asteptati cu drag atat copiii cat si adolescentii, cu activitati si evenimente potrivite fiecarei varste. Aici veti regasi un spatiu gandit si creat pentru a gazdui spectacole de magie, workshop-uri tematice, activitati educative, petreceri private si nu numai. 

 

In acest nou spatiu copiii pot invata si practica trucuri de magie sub indrumarea unor magicieni cunoscuti precum Andrei Teasca (fondatorul Casei Magicianului), Emil Dragan si Stefania Banica. Si mai mult de atat, cei cu adevarat pasionati de magie si iluzionism se pot inscrie la Academia de Magie si pot deveni membri ai Clubului de Magie, unde pot aprofunda cunostintele dobandite si pot explora mai in detaliu tainele magiei.

 

“Am incercat sa iesim din tiparele unui spatiu de evenimente obisnuit. In Casa Magicianului, va invit sa vedeti cum traieste un magician si cum se pregateste pentru spectacole. Este un loc unic in Europa de Est, dedicat 100% iluzionismului, unde orice eveniment, petrecere sau zi de nastere vor fi magice”, a declarat Andrei Teasca, fondatorul Casei Magicianului.

 

Casa Magicianului este de asemenea gazda a Festivalului de Magie "Harry Houdini", ajuns in 2016 la a patra editie.

POZITIONARE HARTA
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.