PRIMA PAGINA»CASA EXPERIMENTELOR

CASA EXPERIMENTELOR

  Calea Vitan nr. 242, sector 3, Bucuresti, cod postal 031301

Casa Experimentelor este un centrul stiintific din Bucuresti, fondat la initiativa ONG-ului Asociatia pentru Formare.

 

Casa Experimentelor este de fapt un muzeu interactiv, unde copiii de toate varstele au posibilitatea de a invata prin joaca, implicandu-se direct in desfasurarea de experimente din diverse domenii stiintifice.

 

In acest moment exponatele din cadrul centrului stiintific acopera 12 domenii printre care optica, acustica, electricitate, magnetism si mecanica. Vizitatorii au la dispozitie peste 100 de experimente din domeniile enumerate si pot interactiona in mod direct cu exponatele, scopul fiind acela de a implica copiii in desfasurarea experimentelor.   

 

Expozitia este una de tip hands-on, interactiva si incurajeaza curiozitatea si intrebarile, adresandu-se tuturor persoanelor cu varste de la 3 ani pana la 99 ani. Casa Experimentelor isi propune sa ofere o experienta unica de invatare prin joaca si testare, intr-un spatiu care invita la explorare.

 

Workshop-uri si ateliere pentru copii la Casa Experimentelor din Bucuresti

 

Pe langa interactiunea cu exponatele prezente, Casa Experimentelor invita copiii sa ia parte si la o serie de workshopuri pe teme diferite, de unde pot afla raspunsul la intrebari precum "Ce arde de fapt intr-o lumanare?" sau "Cum functioneaza cuptorul cu microunde?".

 

Vizitele la Casa Experimentelor pot fi atat individuale, cat si de tip organizat, impreuna cu clasa sau scoala.

 

In incinta centrului stiintific exista activitati dedicate copiilor de toate varstele, incepand de la gradinita si pana la elevii de scoala generala sau liceu.

 

In cazul copiilor cu varste mici se recomanda vizita insotita de o persoana adulta la 4 copii.

 

Petreceri pentru copii la Casa Experimentelor

 

Muzeul experimental Casa Experimentelor dispune de un spatiu de 500 m2 si de-a lungul zilei vizitatorii pot lua parte la diverse demonstratii, ateliere pentru copii si activitati de petrecere a timpului liber ce se adreseaza parintilor si copiilor. De asemenea, in cadrul centrului stiintific se pot organiza petreceri pentru copii intr-un Party Room dedicat. Invitatii vor avea parte de show-uri speciale si vor putea lua parte la experimente desfasurate doar pentru ei. Evenimentele organizate pot fi atat petreceri pentru copii de gradinita sau scoala generala, cat si petreceri dedicate adolescentilor care doresc sa exploreze activitati de magie, levitatie sau coafuri extreme.

 

Acum puteti face rezervare la Casa Experimentelor prin intermediul platformei noastre online, care va permite achizitia rapida a serviciilor dorite.

POZITIONARE HARTA
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.