PRIMA PAGINA»CASA DE CULTURA A STUDENTILOR IASI

CASA DE CULTURA A STUDENTILOR IASI

  str.Vasile Conta, nr.30, 700106, Iasi

Casa de Cultura a Studentilor Iasi este o institutie cu traditie, fiind fondata in anul 1957, cu scopul de a oferi tinerilor un loc de petrecere a timpului liber. Institutia si-a desfasurat activitatea in cladirea pe strada 23 August (in prezent blvd. Carol) pana in 1962, cand s-au terminat lucrarile pentru actualul edificiu. 

Casa de Cultura a Studentilor Iasi a contribuit la lansarea multe formatii romaneste precum Divertis, Doina Carpatilor sau Moldavia Folk.

 

Bilete online la concertele organizate la Casa de Cultura a Studentilor Iasi

In prezent aici se organizeaza o multime de evenimente si activitati culturale, printre care si piese de teatru si festivaluri de muzica si dans. De asemenea in cadrul institutiei se tin si cursuri de formare pentru adolescenti si studenti, pe teme de management si leadership, contribuind la educatia si dezvoltarea tinerilor din oras.

Multe dintre spectacolele organizate au ca scop promovarea tinerilor ce activeaza in cadrul formatiilor institutiei si printre aceste evenimente se numara si Festivalul de muzică uşoară “Iaşi music STAR”, Festivalul de dans “All world dance” sau Festivalul de modă “Student Fashion Day”.

 

Sala mare de spectacole (Gaudeamus) are o suprafata de 743.78mp si o capacitate de 477 locuri. Pe langa aceasta sala mare cladirea dispune si de alte sali mai mici pentru evenimente private sau conferinte.

 

Prin intermediul site-ului nostru puteti achizitiona bilete online la cele mai importante concerte organizate la Casa de Cultura a Studentilor Iasi.

 

 

POZITIONARE HARTA
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.