BLT Afis eveniment [600x860] BZN

BZN - The Grand Finale Tour

Turneul de adio “The Grand Finale Tour” al celor mai indragite voci din Tarile de Jos - Jan Keizer & Anny Schilder de la BZN - va avea oprire in orasul Cluj-Napoca pe data de 22 iunie 2019 la Sala Polivalenta.


Jan Keizer & Anny Schilder, adevarati ambasadori ai turismului romanesc, s-au indragostit nebuneste de ia romaneasca, evenimentul de la Cluj fiind dedicat bluzei nationale pe care o vor purta in semn de respect si cu efuziune pentru toti fanii romani. “Aceasta bluza minunata va fi prezentata oriunde vom calatori in lume, ca port traditional romanesc”, au declarat artistii in perioada concertului de Revelion de la Sibiu, atunci cand au remarcat cu uimire frumusetea si puritatea iei noastre.

 “Blue Eyes”, “Dance, Dance”, “Twilight”, “Put On Your Make-Up”, “Just an Illusion”, “Waltzing Maria”, “Amore” sau “La Primavera” sunt doar cateva dintre adoratele piese pe care cei doi membri BZN le pregatesc pentru concertul din 2019! De asemenea, cunoscuta “Drumurile noastre” reinterpretata de Jan & Anny alaturi de regretatul Dan Spataru va putea fi ascultata pentru prima oara, live, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. Melodia si videoclipul au fost lansate, oficial, la Bucuresti, in anul 2014.

 

PACHETE SPECIALE DE BILETE PENTRU TOATE GRUPURILE MAI MARI DE 9 PERSOANE


GERMAN QUALITY ENTERTAINMENT informeaza publicul iubitor de muzica ca, incepand de azi, pune la dispozitie grupurilor mai mari de noua persoane, PACHETE SPECIALE DE BILETE pentru concertul BZN - The Grand Tour Finale, dupa cum urmeaza:

 

  • PACHETUL 10 bilete cumparate – discount de 10%
  • PACHETUL 20 bilete cumparate  – discount de 20%
  • PACHETUL 30 bilete cumparate  – discount de 30%
  • PACHETUL 40 bilete cumparate  – discount de 40%
  • PACHETUL 50 bilete cumparate  – discount de 50%

IMPORTANT! Pentru ca acest discount sa fie valabil si sa puteti finaliza comanda cu success este necesar ca biletele selectate SA FIE DIN ACEIASI CATEGORIE DE PRET!

 

Pentru a benefia de discount este necesar sa ne contactati telefonic la numarul de suport 0733.258.258, pe care il regasiti si in pagina noastra de Contact.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.