PRIMA PAGINA»BILETE REGAL VIENEZ

Bilete regal vienez

Va invitam sa va alaturati intr-o calatorie muzicala captivanta catre atmosfera incantatoare a Vienei imperiale, prin spectacolul regal vienez prezentat de Orchestra di Teatro d’Opera Italiana. Aceasta seara magica va fi un regal pentru simturi, unde muzica, dansul si eleganta se vor impleti intr-un tablou fascinant de rafinament artistic.

Sunetele fermecatoare ale orchestratiei italiene vor purta publicul catre peisajele pitoresti ale strazilor vienezilor din secolul al XIX-lea. Orchestra di Teatro d’Opera Italiana, cunoscuta pentru pasiunea si virtuozitatea sa, va interpreta compozitii muzicale ale unor mari compozitori precum Johann Strauss, Wolfgang Amadeus Mozart, Franz Schubert si altii, reinviind spiritul epocii imperiale.

In lumina candelabrului, dansatorii talentati vor evoca grandoarea balurilor regale, aducand in scena valsuri stralucitoare si minuete elegante. Costumele fastuoase si coregrafia exceptionala vor reda farmecul unei lumi in care aristocratia si arta se intalneau intr-o simfonie perfecta.

Spectacolul regal vienez cu Orchestra di Teatro d’Opera Italiana nu este doar o simpla reprezentatie muzicala, ci o experienta plina de emotie si rafinament, menita sa aduca aminte de gloria unei epoci trecute.


ORCHESTRA DI TEATRO D’OPERA ITALIANA, una dintre cele mai celebre orchestre din Europa a fost aplaudata pe marile scene de opera si filarmonice din toata lumea. Este deajuns sa amintim cateva scene de traditie: Brucknerhaus Linz (Filarmonica din Linz), Bregenz Festspielhaus (Filarmonica din Bregenz), Brunnenhof der Residenz Munchen (Palatul Imperial din Munchen), Stadthalle Viena, Meistersingershalle Nurnberg, Kasemattenbuehne Graz, etc.

Recunoasterea orchestrei este data si de colaborarile cu mari nume ale liricii mondiale, solisti si dirijori de la Arena din Verona, Teatrul Scala din Milano, Teatrul de Opera din Roma, Opera de Stat din Viena, etc.

© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.