PRIMA PAGINA»EUROBASKET

EUROBASKET

BILETE FIBA EUROBASKET 2017

 

In perioada 31 august - 7 septembrie 2017, Romania va fi gazda meciurilor din grupa C desfasurate in cadrul mult asteptatului eveniment FIBA EUROBASKET, ce va avea loc in Cluj Napoca la Sala Polivalenta. Anul acesta Romania va fi una dintre tarile gazda, alaturi state precum Finlanda, Israel si Turcia.

Din grupa C, alaturi de Romania, fac parte si echipele nationale ale urmatoarelor state participante: Croatia, Republica Ceha, Ungaria, Spania si Muntenegru.

Fiind unul dintre cele mai asteptate evenimente sportive ale anului la nivel national, au fost puse in vanzare mai multe tipuri de bilete in functie de numarul de meciurile la care doriti sa participati. In continuare veti regasi:

- bilete pentru meciurile individuale FIBA EUROBASKET

- bilete tip Day Pass valabile pentru toate cele 3 meciuri desfasurate intr-o anumita zi de competitie

- bilete Follow My Team Romania, cu acces la toate meciurile nationalei

- bilete VIP Courtside in primele 3 randuri ale arenei si acces la toate meciurile din ziua respectiva

Toate biletele FIBA EUROBASKET 2017 se pot achizitiona doar in format electronic din pagina dedicata, selectand Categoria si Numarul de locuri dorite.

 

Excursii la Cluj pentru FIBA EuroBasket 2017: pentru scolile de baschet din Bucuresti interesate sa urmareasca LIVE competitiile, am pregatit pachete speciale cu transport + cazare + mese + acces meciuri + o zi de participare la festivalul AWAKE.

 

© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.