Lawyers Summit - Black Robes Party

Informatii eveniment

Anul acesta, Law Society organizează prima ediție a evenimentului Lawyers Summit, eveniment ce va rămâne o constantă atât în inimile avocaților, cât și în agendele, de multe ori, prea încărcate.
Scopul evenimentului, pe lângă creearea cadrului ideal pentru socializare și distracție, este de a vă oferi oportunitatea să contribuiți la educația juridică a tinerilor studenți, viitorii juriști de mâine, prin intermediul unei strângeri de fonduri. Sumele strânse vor fi donate Asociației ELSA Bucharest în vederea susținerii financiare a echipelor Facultății de Drept a Universității București la concursurile internaționale. Mai multe detalii vor fi postate în curând pe wall-ul evenimentului.
Așadar, declarăm deschisă ședința de judecată vineri, 28 februarie 2020, în Nuba Summervibes, când vă așteptăm, începând cu orele 22:00, să pledăm împreună pentru distracție la cel mai important eveniment dedicat juriștilor !
Partener media: JURIDICE.ro
Partener fundraising: ELSA Bucharest.
Pentru rezervări mese și alte informații: 0764857765- Catalina
SUPORT EVENIMENT
Prețul unui bilet este de 35 lei. . În seara evenimentului, la intrare, prețul unui bilet este de 40 lei (în limita locurilor disponibile). Biletele pot fi achizițonate online de pe www.blt.ro începând cu data de 05.02.2020

Bilete disponibile