Concert vocal-simfonic "Izvor de lumina"

Informatii eveniment

Un concert ce surprinde esența dualismului existenței ne va înălța și ne va transpune într-un spațiu al profunzimii interioare în care vom reflecta atât asupra substanței divine a fiecăruia dintre noi, cât și asupra umanului, cu toate atributele sale.
Această complementaritate (sacru și tangibil, meditație și exaltare a simțurilor) o vom regăsi și în muzica propusă pentru seara lui 21 aprilie 2023, ora 19.00, când, la Casa Tineretului Brăila va avea loc concertul vocal-simfonic "Izvor de lumină" ce îi va avea ca protagoniști pe dirijorul Marius Firca, a cărui baghetă va contura fluiditatea Orchestrei de cameră "George Cavadia", și pe soliștii: Adelina Diaconu - soprană, Emanuela Sălăjan - mezzosoprană, Daniel Stoica - tenor, Dominic Cristea - bariton și Florin Sanaploianu - fagot.


Vă așteptăm în compania selectă a acestor artiști, pe muzica atent selecționată din creația românească și universală, în atmosfera caldă creată de cuvintele doamnei profesor Marilena Niculescu ce va asigura prezentarea.
Biletele s-au pus în vânzare și se pot achiziționa de la Agenția Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29 sau online de pe platforma BLT.ro.

Bilete disponibile