Concert vocal - simfonic

Informatii eveniment

Orchestra de camera a Filarmonicii "Lyra-George Cavadia"


Dimensiunile sacrificiului suprem și profunzimea suferinței întru mântuire sunt trăiri care persistă și ne transformă însăși percepția asupra bucuriei.


Concertul vocal-simfonic din data de 15 mai 2024, ora 19.00, de la Casa Tineretului Brăila, preia această substanță și o transpune în repertoriul ce tratează atât latura spirituală a existenței cât și bucuria de a fi.


Invitații serii, bas-baritonul Razvan Georgescu, pe care ați avut plăcerea de a îl asculta în a doua ediție a SUBITO - Festivalul național al muzicii de cameră și naista Gina Sandu, fiică a Brăilei și absolventă a Liceului de Arte „Hariclea Darclée” Brăila, sunt exponenții acestui dualism concentrat în concepția dirijorală a maestrului Silviu Deaconescu, care va profita de potențialul sonor și de maleabilitatea Orchestrei de cameră „George Cavadia” spre încântarea dumneavoastră. Prezentarea concertului organizat de Filarmonica „Lyra-George Cavadia” alături de Consiliul Judeţean Brăila și Primăria Municipiului Brăila va fi asigurată de profesor Alexandra Gurgu, secretar muzical al Filarmonicii brăilene.

 


Acest eveniment este rodul parteneriatului cu Filarmonica Pitesti, semnat de managerii celor două instituții, domnul profesor Petrea Gogu și domnul Gabriel Nita, care implică promisiunea unei colaborări fructuoase și care debutează prin invitația adresată celor trei muzicieni prezenți în cadrul concertului ce fac parte din colectivul filarmonicii piteștene: Silviu Deaconescu, Gina Sandu și Mădălin Sandu (concertmaestru al Filarmonicii Pitești).


Biletele se pot achiziționa de la Agenția Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29 sau online de pe platforma BLT.ro.


Vă așteptăm cu drag!
Alexandra Gurgu
Secretar muzical al Filarmonicii „Lyra - George Cavadia” Brăila


Dirijor:Silviu Diaconescu - Filarmonica Pitesti


Invitati:
Razvan Georgescu - bariton
Gina Sandu -nai

Bilete disponibile