Cocktail - Craiova

Informatii eveniment

EVENIMENTUL COCKTAIL CRAIOVA REPROGRAMAT PE 29 OCTOMBRIE SE AMANA PENTRU DATA DE 23 FEBRUARIE 2021! Biletele vandute raman valabile!


Stralucitoare si surprinzatoare – MAIA MORGENSTERN si CARMEN TANASE - va invita la COCKTAIL – o petrecere MAGICA – menita sa implineasca marele vis al protagonistelor : doua femei frumoase , fermecatoare si pline de viata , decid sa refuze rutina , sa risipeasca umbrele si sa spulbere neimplinirile trecutului , sperand fiecare o noua sansa la dragoste , cu convingerea ca PENTRU IUBIRE NU E NICIODATA PREA TARZIU. FLAVIA SI GIANNA – doua prietene temperamentale , impart de cativa ani acelasi apartament , dupa separarea de fostii lor soti , dar nu au – in nici un caz si sub nici o forma – aceleasi principii de viata.


Resemnarea in urma despartirii este doar o aparenta bine intretinuta de viata lor activa si plina de contraste comice : cel mai asteptat moment la job este sfarsitul programului , vacantele au in spate luni intregi de economii, pentru diete ratate exista croiala pe bie , pentru iesirea din rutina- spalatul vaselor , iar alcoolul nu este o solutie pentru nimic.Nevoia de iubire nu se compenseaza.Si totusi un COCKTAIL …o privire ….o intalnire …si viata se schimba, totul se schimba ….iar marea surpriza nu se va lasa asteptata.Magic ! Sigur va fi magic !Magic !MAGIC !!!Dar … consecintele unei petreceri sunt intotdeauna imprevizibile . Va fi ….magic ???

 


COCKTAIL de Aldo Nicolaj, o comedie fabuloasa marca MAIA MORGENSTERN si CARMEN TANASE, cu Jawad Mohammad, Cosmin Pana, Florina Gleznea si Viviana Gherasim ! Regia: Mariana Camarasan


Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2: asigurarea sănătăţii angajaţilor şi a publicului reprezintă obiectivul prioritar al acestor măsuri.


  • Purtarea măștii (medicală / nonmedicală) pe toată durata evenimentului, începând cu intrarea în foaier și pe toată durata spectacolului, până la părăsirea clădirii. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.
  • Atenție! Organizatorul își rezervă dreptul de a efectua la intrare un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) şi temperatură mai mare de 37,3°C.
  • Termoscanarea se va face de către personalul organizatorului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în sala.
  • Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare.
  • Spectacolul se va desfăşura fără pauza pentru a se evita aglomerarea spaţiilor din foaiere;
  • Distanţa dintre scenă şi spectatori trebuie să fie de minimum 3 m;
  • Referitor la distribuţia locurilor în sală (atât online cât şi la casele de marcat): se va aloca câte un scaun liber între spectatori;
  • Vizionarea spectacolului este permisă numai cu păstrarea locului individual în sală şi a purtării măştii de protecţie;

Personalul va verifica respectarea distanţării sociale în timpul spectacolului;


  • Se interzice spectatorilor consumul de alimente şi băuturi în incinta instituţiilor de spectacole şi / sau concerte, cu excepţia lichidelor preambalate.

Vânzarea de bilete se va face pe cât posibil online, astfel încât contactul fizic să fie minimizat în locaţii.

Bilete disponibile