Christmas Jazz and Blues Festival

Informatii eveniment

În luna Decembrie, Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” Galați oferă publicului gălățean un cadou muzical aparte: Christmas Jazz and Blues Festival.


În perioada 8-10 decembrie, pe scena liricului gălățean vor urca mari artiști ai genului, români și străini, pentru 3 zile pline de magia muzicii jazz și blues.



VINERI, 8 DECEMBRIE, ora 19:00



SÂMBĂTĂ, 9 DECEMBRIE, ora 19:00



DUMINICĂ, 10 DECEMBRIE, ora 19:00

 
  • Django Sound Quintet –abordează un nou repertoriu integrat în jazz-ul manouche păstrând tradiția și puritatea acestui gen, îmbinându-l cu folclorul românesc. Alcătuit din Costinel Mirea (vioară), Marian Mirea (vioară/bas), Cristian Mirea (contrabas), Florin Pana (acordeon), Gabi Brutaru (chitară), quintetul deține un bogat palmares, având o intensă activitatea concertistică pe marile scene din străinătate și din România.

  • Marius Preda - Mission Cimbalom – unul dintre cei mai originali, prolifici și influenți muzicieni din istoria muzicii recente, datorită talentului și modului carismatic, Marius Preda a cântat la instrumentul său mult îndrăgit, țambalul, în unele dintre cele mai prestigioase săli de concerte și în cadrul marilor festivaluri de jazz din lume.

Bilete disponibile