Micul print teatru la cinema

Micul Print - la Teatru la Cinema din Mega Mall

Povestea lui A. de Saint-Exupery - Micul Print a devenit un simbol indragit de copii si de parinti, fiind usor de inteles pentru cei mici si plina de inspiratie pentru cei mari.

 

Spectacolul pus in scena de Teatru la Cinema reprezinta o adaptare interactiva dupa aceasta poveste. Copiii vor fi companionii Micului Print si ajutoare de nadejde in aventura sa pe Pamant, in cautarea unui prieten adevarat.

 

O pledoarie pentru adevarata prietenie, o calatorie care incepe si se termina pe planeta Micului Print care va ramane alaturi de floarea sa. Micii spectatori vor fi fascinati si prinsi in mrejele spectacolului, de la inceput pana la sfarsit, datorita multitudinii elementelor speciale ce compun acest spectacol: jocul actorilor, muzica, papusile si marionetele,  precum si de teatrul de umbre!

 

Frumusetea acestui spectacol vine din simplitate si le transmite copiilor un mesaj important despre copilarie si prietenie. Imaginatia copiilor este darul ce trebuie protejat si piesa de teatru le ofera cadrul ideal pentru a descoperi o lume magica, ce le va cuceri sufletele.

 

Spectacol de teatru de papusi recomandat copiilor cu varsta intre 5 si 11 ani.

Durata: 45 de minute

BILETE DISPONIBILE
Duminica, 04 Decembrie 2016, ora 11:00Cinema City - Mega Mall, Pierre de Coubertin nr. 3-5SELECTIE LOCURI
© Copyright Ticket Technologies 2016. Toate drepturile rezervate.