Zbor balon afis

Zbor VIP cu balonul, pentru 2 persoane, Bucuresti

Imagineaza-ti un zbor lin deasupra unor peisaje care iti taie rasuflarea, in liniste deplina, simtind vantul cum iti mangaie fata, parca intr-o alta lume, unde esti doar tu si persoana iubita. Nu, nu este doar un vis! Este experienta zborului cu balonul in doi VIP.


Puteti marca in mod unic o zi deosebita, precum o zi de nastere sau o aniversare, cu un cadou special precum un zbor cu balonul VIP.


Daca sunteti pasionati de arta fotografiei sau de vlogging, puteti imortaliza peisaje de vis, iar imaginile surprinse vor transmite cu siguranta senzatiile greu de pus in cuvinte.

Zborul cu balonul se desfasoara in deplina siguranta, inaltimea putand sa ajunga pana la 1000 metri sau mai mult. Spre deosebire de avioane, balonul cu aer cald se deplaseaza cu viteze foarte mici si ofera astfel o calatorie lina, confortabila, transformand orice zbor intr-o experienta de neuitat!


Informatii utile:

  • Disponibilitate experienta: in fiecare weekend, de la 16.05.2020 pana la 31.12.2020 (in limita locurilor disponibile/weekend, daca data dorita de dumneavoastra este deja rezervata, vom rezerva in urmatorul weekend s.a.m.d.)
  • Locatie: Bucuresti
  • Durata: 60 minute
  • Zborurile se desfasoara in cursul diminetii sau al dupa-amiezii. Ora zborului difera in functie de anotimp
  • Pretul afisat este pentru 2 persoane, fara alti pasageri in balon de 4 persoane sau in regim de partitie in balon de 10 persoane, in functie de disponibilitate.
  • Programarile se fac cu 14 zile inainte inainte de data solicitata pentru zbor, ), in functie de disponibilitatea furnizorului
  • Programarile depend de conditiile metorologice si se confirma cu 1 zi inainte de data programarii


Dupa ce ati plasat comanda veti fi contactat de organizator pentru a stabili detaliile exacte.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.