Zadarnicele chinuri ale dragostei afis

Zadarnicele chinuri ale dragostei

Spectacolul este o pledoarie pentru dragoste și îndrăgostiți, pentru sensibilitate și pasiune, o comedie pentru tinerii de toate vârstele și mai ales pentru cei care cred că existența fără iubire e un nonsens. Zadarnicele chinuri ale dragostei este un studiu atent elaborat asupra celor mai fine aspecte ale emoției umane, totul văzut printr-o prismă comică, hilară, jucăușă, relaxantă dar, în același timp, lucidă și ironică.

 

Zadarnicele chinuri ale dragostei (Love's Labour's Lost) este o piesă mai puțin cunoscută a lui William Shakespeare și mai rar montată. Apreciată  ca fiind una dintre cele mai „flamboaiante“, din punct de vedere intelectual, piesa abundă în sofisticate jocuri de cuvinte, calambururi şi aluzii literare. Spectacolul în regia lui Alex Bogdan transpune problematica piesei în actualitatea zilelor noastre, cu accente pe cotidian și realitățile cunoscute.

 

Alexandru Bogdan este regizor și actor cu experiență, care propune o modalitate interesantă de abordare a textului clasic. Spectatorii l-au mai întâlnit pe regizorul Alex Bogdan pe scena Teatrului „Matei Vișniec” cu prilejul spectacolului invitat Happy End.

 

Regia: Alexandru Bogdan

Scenografie/Costume: Raluca Alexandrescu

Light/video design: Eranio Petruska

 

Distribuție:

Cosmin Panaite – Regele Ferdinand

Diana Lazăr – Principesa Franței

Răzvan Bănuț - Berowne

Delu Lucaci – Rosalina

Bogdan Amurăriței – Dumaine

Cristina Florea – Katarina

Horia Butnaru – Boyet

Cătălin Ștefan Mîndru – Armado

Sergiu Moraru – Moth

Clara Popadiuc - Jaquenetta

 Alexandru Marin – Costard

Durata spectacolului: 1h 40 min

 

Prețul unui bilet online: 20 de lei

 
Vizionarea acestui spectacol se va realiza in contul creat pe platforma BLT.ro in momentul achizitionarii biletului in sectiunea istoric comenzi.

 

Spectacolul va fi disponibil pentru vizionare timp de 4 ore, începând cu ora 19:00

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.