Zadarnicele chinuri ale dragostei afis

Zadarnicele chinuri ale dragostei

Spectacolul este o pledoarie pentru dragoste și îndrăgostiți, pentru sensibilitate și pasiune, o comedie pentru tinerii de toate vârstele și mai ales pentru cei care cred că existența fără iubire e un nonsens. Zadarnicele chinuri ale dragostei este un studiu atent elaborat asupra celor mai fine aspecte ale emoției umane, totul văzut printr-o prismă comică, hilară, jucăușă, relaxantă dar, în același timp, lucidă și ironică.


Zadarnicele chinuri ale dragostei (Love's Labour's Lost) este o piesă mai puțin cunoscută a lui William Shakespeare și mai rar montată. Apreciată ca fiind una dintre cele mai „flamboaiante“, din punct de vedere intelectual, piesa abundă în sofisticate jocuri de cuvinte, calambururi şi aluzii literare. Spectacolul în regia lui Alex Bogdan transpune problematica piesei în actualitatea zilelor noastre, cu accente pe cotidian și realitățile cunoscute.


Alexandru Bogdan este regizor și actor cu experiență, care propune o modalitate interesantă de abordare a textului clasic. Spectatorii l-au mai întâlnit pe regizorul Alex Bogdan pe scena Teatrului „Matei Vișniec” cu prilejul spectacolului invitat Happy End.

Regia: Alexandru Bogdan
Scenografie/Costume: Raluca Alexandrescu
Light/video design: Eranio Petruska

Distribuție: Cosmin Panaite, Răzvan Bănuț, Sergiu Moraru, Bogdan Amurăriței, Diana Lazăr, Delu Lucaci, Clara Popadiuc, Cristina Florea, Cătălin Mîndru, Alexandru Marin, Horia Butnaru
Durata spectacolului: 1h 40 min

Prețul unui bilet este 20 de lei. Studenții și pensionarii beneficiază de reducere de 50%, prețul unui bilet fiind de 10lei, iar elevii din ciclul preuniversitar beneficiază de reducere de 75%, prețul unui bilet fiind de 5lei.


La intrarea în sala de spectacole este obligatorie prezentarea documentului care a stat la baza achiziției biletului cu preț redus (ex: carnet elev, student, cupon pensie).

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.