Oana dedeu workshop afis

Workshop DANCE PARTNERING – OANA Dedeu

Oana DEDEU, artista a Circului METROPOLITAN Bucuresti, protagonista  in Spectacolul REVERIA, iti propune un WORKSHOP de DANCE PARTNERING!


Finalista a Show-ului TV “DANSEZ PENTRU TINE”, dansator - Baletul EDI STANCU, cu Show-uri in emisiunile TV – DANSEZ PENTRU TINE, ROMANII AU TALENT, UITE CINE DANSEAZA, DANSEZ PRINTRE STELE, dansator alaturi de DELIA, HORIA BRENCIU, ANDRA, STEFAN BANICA, RUBY, ANTONIA SI LOREDANA GROZA si multi altii – Oana DEDEU iti impartaseste din experienta acumulata de-a lungul carierei, si te invata sa relationezi pe scena, alaturi de partenerii de DANS.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.