Varsovia ghid turistic afis

Varsovia, ghid turistic - Spectacol caritabil

Maia Morgenstern lupta impotriva cancerului, alaturi de Asociatia oradeana "Luptatorii pentru viata"


„Curajul inseamna sa spui –Voi lupta si maine!-”

Asociatia "Luptatorii pentru viata" va invita la un spectacol caritabil pentru a sprijini persoanele diagnosticate cu cancer. In aceasta "lupta" s-a implicat si Maia Morgenstern, impreuna cu Teatrul Evreiesc de Stat din Bucuresti, care au sarit in ajutorul nostru.


In data de 24 ianuarie, de la ora 19, va invitam la spectacolul  "Varsovia, ghid turistic", care se va juca pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor din Oradea.


”O mama si fiul ei calatoresc spre Varsovia, pentru a incerca sa obtina o cladire care a apartinut familiei lor inainte de cel de-al doilea razboi mondial. Calatoria lor dezvaluie conflictul intre generatii, relatiile lor cu tatal care a murit cu ani in urma si ”lectia” Holocaustului, atât pentru generatia care l-a trait, dar si pentru generatia mai tânara, care a simtit aceasta experienta ingrozitoare in copilarie. Varsovia din piesa este doar o fabula. Ar fi putut fi, la fel de bine, Bucuresti sau Budapesta. Varsovia este trecutul pe care parintii nostri il poarta cu ei. Un trecut dificil, pe care ei nu vor fi in stare sa il uite, si totusi un loc de care, surprinzator, le este dor.” (Hillel Mitelpunkt)


Distributie: Maia Morgenstern, Claudiu Istodor, Natalie Ester, Rudi Rosenfeld si Viorica Bantas.


Va invitam sa va alaturati cauzei noastre, de a sustine persoanele diagnosticate cu cancer si va asteptam la spectacol.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2018. Toate drepturile rezervate.