Ursul bodochi afis

Ursul

URSUL de A. P. Cehov

 

 


Marius Bodochi, intr-o comedie clasica – URSUL, de A.P. Cehov.


O tanara vaduva indoliata, un creditor furios si un valet fricos – iata personajele unei comedii surprinzatoare.


Tanara vaduva Popova, cu ochi alunecosi si gropite in obraji, isi traieste doliul cu mare devotament, pana intr-o zi cand in casa ei da buzna un creditor furios venit sa recupereze o datorie. Acesta pare sa nu se induplece de nicio sensibilitate feminia si decide sa nu se urneasca pana nu are castig de cauza.


Tanara domnita nu numai ca nu ii da banii, dar il si provoaca la duel. Ce poate iesi dintr-o asemenea situatie complicata?  Cu siguranta o comedie de buna calitate!

Distributie:  Marius Bodochi, Ruxandra Balasu si Gabriel Costan

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.