Barbat pt sara afis2

Un barbat pentru Sara - Timisoara

O comedie dusa cu capul! de Sam Bobrick

Intriga conjugala a piesei, cu replici sclipitoare, situatiile stranii si comice in care ajung personajele doar intr-un living de apartament din New York au permis celor cinci actori crearea unor personaje moderne, pe alocuri extravagante, pline de haz.


Cea mai traznita matusa din New York, Martha Hastings (Emilia Popescu), vrea cu orice pret sa isi marite nepoata, pe Sara Hastings (Diana Cavallioti), probabil cea mai singura avocata de succes din New York. Martha apeleaza la cel mai blajin interlop din New York, Noogie (Marius Rizea), care, "cu o lovitura la mansarda", ii livreaza tineri atragatori Sarei. Ea, dezamagita de barbati, se trezeste astfel cu Brandon pe cap.

Un Brandon (Andi Vasluianu) care trebuie sa treaca de la inconstienta la barbatul indragostit sau macar devotat proaspetei sale logodnice, Heather (Andreea Vasile). Brandon, cel mai logodit consultant financiar din New York are in Heather logodnica perfecta. Dar nimeni nu poate anticipa jocurile unei idile in trei, cu respiratii gura la gura, definitii sumbre ale casniciei, devoalari ale celor mai hazoase vicii ale unui posibil partener.

 

Cumpara bilete online la comedia UN BARBAT PENTRU SARA - la Opera Romana Timisoara


Pariul acestei comedii de cinci stele a fost castigat inca de la premiera: publicul s-a amuzat copios timp de doua ore si a cerut trupei multe iesiri la rampa pentru aplauze.

 

Regia: Claudiu Goga
Scenografia: Ioana si Radu Corciova
Producator: Misu Predescu

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
Luni, 11 Mai 2020, ora 20:00Opera Nationala Timisoara, Piata Operei, TimisoaraSELECTIE LOCURI

ALTE SPECTACOLE RECOMANDATE

© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.