Umf crush party afis2

UMF Crush Party

Ești din UMF daca... lanseaza conceptul MED Society, destinat rezidentilor si tinerilor medici. Confera prilejul de a imbunatati sau crea noi legaturi intre specializari si deschide drumul catre noi cooperari in domeniul medical. Si cum se poate realiza acest lucru mai bine, daca nu intr-un cadru relaxant, departe de haosul spitalelor?

Suntem fiinte sociale, iar in domeniul medical e imperios necesar sa ne cunoastem colegii pentru a avansa in cariera, a ne crea amintiri si evident a ne indulci perioada de rezidentiat. Indiferent ca ai inceput anul acesta, sau iti inchei rezidentiatul, faci parte din mii de viitori medici.
Mii care vor face diferenta.


UMF CRUSH PARTY Resident Edition iti lanseaza o provocare. Vino impreuna cu colegii tai la prima petrecere realizata special pentru voi pentru a crea emotii si lega prietenii intr-un cadru elegant, in lumina unei muzici actuale care sigur te va tine in picioare toata noaptea.

Cand? Pe 18 ianuarie, de la ora 23:00

Unde? TAPO

Cum? Petrecem pana dimineata pentru ca lucrurile care conteaza se petrec dupa miezul noptii

Ce fac daca vin cu prietenii? Rezerva o masa completand urmatorul
formular: https://goo.gl/4gRWio


Accesul se face pe baza de bilet si il puteti achizitiona online de pe www.blt.ro sau direct de la intrare, in limita locurilor disponibile.
Pret bilet 30 RON.
Info: 0730 MED MED/ 0730 540 186
Parteneri: SMMR Bucuresti | NewsMed.ro

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2019. Toate drepturile rezervate.