Tudor gheorghe tot degeaba sala palatului

Tudor Gheorghe - Concert Tot Degeaba

Urmatorul concert Tudor Gheorghe va avea loc in luna Martie la Sala Palatului. Biletele pot fi achizitionate in format fizic sau electronic prin intermediul site-ului nostru.

 

Din respect pentru artist si pentru spectatori, dupa ora 19:10 nu se mai permite accesul in sala de spectacol. Dupa inceperea spectacolului, locurile isi pierd valabilitatea.  Va rugam sa luati in considerare traficul rutier aglomerat si locurile reduse de parcare. Accesul copiilor sub 7 ani nu este permis. Copiii peste 7 ani platesc bilet de intrare. Va multumim pentru intelegere!

 

Pe 22 decembrie, la Sala Palatului din Bucuresti - sunteti invitati la concertul Tudor Gheorghe "TOT DEGEABA"

TOT DEGEABA este mai mult decat un simplu concert, este un gest de protest asumat si desfasurat pe scena in fata publicului, avand rolul de a trage un semnal de alarma.

 

La decizia artistului, anul trecut concertul nu a mai avut loc, insa in 2016 Tudor Gheorghe revine pe scena de la Sala Palatului pentru a sustine un nou recital intitulat Tot Degeaba - „strigatul de disperare al unui intreg popor batjocorit de noua nomenclatura a comunismului cu fata capitalista, intr-un timp istoric numit eufemistic tranzitie”.

 

In ultimii ani privim cu tristete si revolta la evenimentele care schimba societatea romaneasca si cu toate ca in televiziune si presa exista zilnic discutii si propuneri, nimic nu se concretizeaza. Romania este apasata tot mai mult de o multime de probleme socio-culturale si politice, care au nevoie de solutii reale, nu de planuri care suna bine in teorie, insa care nu sunt pune in practica.

 

Acest spectacol este dedicat romanilor care inca mai cred, romanilor care inca mai spera sa traiasca intr-o Romania mai buna, ce poate oferi un viitor fericit copiilor nostri. Pe fundalul acestui mediu ostil si plin de confruntari permanente, mesajul lui Tudor Gheorghe vine sa aduca speranta si incredere, printr-un act cultural remarcabil si un show unic in abordare.

 

TOT DEGEABA, scris cu majuscule si pronuntat cu vehementa, nu este doar un spectacol. Este actul public de acuzare a tuturor infractorilor care au ajuns la putere in ultimii 26 de ani si care au amagit in mod continuu populatia. Nicicand mesajul lui Tudor Gheorghe nu a fost mai potrivit ca acum, cand, vrand parca sa il aduca la viata, pe scena politica exista tot mai multe conflicte si si toata lumea se cearta cu toata lumea.

 

TOT DEGEABA insa - si aici poate fi intuit mesajul de speranta -, tot degeaba se bat, pentru ca lumea, in sfarsit, s-a prins: minciunile se bat intre ele, iar adevarul jafului national iese la suprafata ca untdelemnul. Spectacolul TOT DEGEABA nu e doar un strigat de revolta, este si prohodul Minciunii Nationale. 

Nu ne lasam insa cuprinsi de deziluzie si continuam sa credem - intr-un viitor mai bun, o Romanie mai prospera si o societate mai implicata in rezolvarea problemelor cu care se confrunta.

 

Sunteti asteptati sa participati la spectacolul sustinut de maestrul Tudor Gheorghe la Sala Palatului in Decembrie si sa va alaturati celor care inca mai spera, mai ales in prag de sarbatori si de trecere intr-un An Nou.

Biletele la concertul Tudor Gheorghe sunt disponibile pe site-ul nostru atat in format fizic, cat si in format electronic.

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2019. Toate drepturile rezervate.