Traista fermecata a vrajitoarei teatru copii

Traista fermecata a Vrajitoarei – Teatru la Cinema din Park Lake

Intr-o Imparatie indepartata, Imparatul si Imparateasa au pornit cu oaste impotriva tuturor Vrajitoarelor din tinut, pentru a le alunga.


O singura vrajitoare reuseste sa scape si pentru a se razbuna, printr-o vraja inchide Soarele in traista fermecata si porneste o ploaie pentru totdeauna in tinutul Imparatului. Si asta nu este tot, nici Printul nu scapa de razbunarea ei, il transforma intr-un simpatic soricel.


Cei mici sunt invitati sa li se alature Zanei Albe si Soldatului imparatiei, pentru a alunga vrajitoarea si odata cu ea, ploaia ce a pus stapanire pe tinut dar, nu in ultimul rand de a-l salva pe Print!

 

Spectacol de teatru interactiv recomandat copiilor cu varsta intre 3 si 7 ani.

Durata: 45 de minute

 

Acces general

Pret bilet Adult: 25,5 lei; pret bilet Copii: 15,5 lei

Selectia tipului de bilet: Adult sau Copil, se realizeaza dupa alegerea numarului de locuri, utilizand selectorul din dreapta.

 

selectie-locuri-copii.jpg (37 KB)

 

 

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.