Totul

Totul se transforma

Povestea regizata de Vlad Zamfirescu pe un text de Alexandru Popa zugraveste cu umor si verva o serie de tablouri decupate dintr-o realitate altfel decat cea pe care o stim de-o viata, realitatea care ne-a prins in mreje de 1 an incoace. Oricine se poate regasi intr-unul din cele 4 per-sonaje, isi poate identifica gandurile ori reactiile, sau se poate recunoaste intr-una din situatiile pe care eroii le traverseaza. Construit pe filonul empatiei, textul are un haz molipsitor, pigmentat cu repli-ci ce dau de gandit.  

O radiografie a relatiilor interumane, intr-o situatie de criza, dar si fina analiza a relatiilor de cuplu, sau a relatiei parinte-copil, piesa pune in lumina tendinta de auto-izolare ce are ca mijloc agregant frica de orice: de boala, de singuratate, de necunoscut. Decupata dintr-o realitatea atipica, piesa ne face sa intelegem ca libertatea vine cu pretul acceptarii si ca adesea in viata ne apropiem doar dupa ce ne-am instrainat.

Rafinata, culta si un pic formala, Tora (MAIA MORGENSTERN) a modelat de-a lungul timpului gen-eratii de elevi si crede in puterea protectoare a convenientelor sociale si in faptul ca oricine isi poate imbunatati conditia prin educatie. Dupa un lung mariaj, in cele din urma esuat, ia viata de la capat intr-un duplex cochet, cu gradina.

Asistenta medicala pensionara, Cora  ( CARMEN TANASE )este o prezenta calda, chiar vulcanica, ce a pus totul in slujba celei mai importante misiunii pe care i-a oferit-o viata: cresterea fiului ei, stur-lubaticul Vigo (VLAD ZAMFIRESCU). Baiatul a ajuns el insusi la varsta deplinei maturitatii, dar nu a gasit inca resortul care sa il propulseze dincolo de caldura caminului copilarie, asa ca locuieste in casa Corei. De cealalta parte a structurii de tip duplex locuieste Tora, care cauta sa impuna limite despre care crede ca ii vor consolida spatiul privat.

Ca o pata de culoare apare in peisaj Trent ( MIRCEA RUSU), fostul sot al Torei, angrenat in alta relatie, dar inca nedetasat de femeia despre care candva a stiut totul.

Va lasa Vigo in urma siguranta si confortul casei in care a copilarit? Isi va duce Tora pana la capat planul de a-si separa proprietatea de a Corei printr-un perete despartitor? Va birui nevoia de intimi-tate sau cea de apropiere interumana? Gasiti toate aceste raspunsuri intr-o poveste-oglinda a zilelor noastre, in care descoperim ca avem nevoie sa vedem zidul pentru a-l putea darama.

Vizionarea spectacolului este permisa numai cu purtarea mastii de protectie . NU ESTE NEVOIE DE DOVADA SCRISA A VACCINARII SAU TEST NEGATIV !

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2021. Toate drepturile rezervate.