Totul despre femei afis

Totul despre femei

de Miro Gavran

 

traducerea: Mihaela Balint

 

regia: Felix Crainicu, costumele: Oana Cătălina Văran, decorul: Doru Păcurar

 

cu: Angela Petrean Varjasi, Mariana Tofan, Roxana Sabău

 

durata: 1h 15 min (fără pauză)

 

Producție a Teatrului Clasic Ioan Slavici, Arad

 

Fiecare actriță interpretează cinci roluri diferite. Piesa are o structură inedită, în cadrul căreia cinci povești de viață – toate despre femei – alternează și interacționează. O poveste este despre două surori care au întrerupt orice legătură din cauza unui bărbat pe care amândouă l-au iubit, între ele fiind mama lor, rămasă singură. Cea de-a doua poveste este despre alte două femei extrem de apropiate, până în momentul în care în relația lor intervine o criză, din cauza unei a treia femei care apare în viața lor. Mai sunt, apoi: povestea unor secretare care lucrează la aceeași firmă, cea a trei fetițe care merg împreună la aceeași grădiniță și cea a trei bătrâne din același azil.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.