Steaua csm eximbank top6 baschet

Top6 - Steaua CSM EximBank Baschet

Steaua CSM EximBank, reprezentanta capitalei Romaniei pe scena FIBA Europe Cup, va invita sa vedeti duelurile cu granzii si sa va bucurati de concursurile si surprizele care vor face din fiecare partida o experienta placuta!  

 

Va invitam sa fiti la curent cu programele si actiunile echipei noastre, urmarind siteul www.steauabaschet.ro, pagina de facebook "baschetsteaua"  si conturile de Twitter, Instagram si Youtube. Impreuna suntem #OneBigArmy!

 

Biletele pentru Top6 sunt disponibile prin site-ul BLT si puteti achizitiona 2 tipuri de bilete:

 

  • Bilet individual la pretul de 15 lei/meci
  • Abonament Top6 - consta intr-un pachet de 5 bilete la pretul de 60 lei, valabil pentru toate cele 5 meciuri ale Steaua CSM EximBank de pe teren propriu. Abonamentele Top6 NU sunt valabile pentru meciurile desfasurate in deplasare.

 

 

IMPORTANT!

SELECTIA TIPULUI DE BILET (BILET INDIVIDUAL SAU ABONAMENT) SE FACE DUPA ALEGEREA LOCURILOR UTILIZAND SELECTORUL DIN PARTEA DREAPTA :

 

ghid-comanda-top6png (124 KB)

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.