Titanic afis

Titanic

Jack Dawson (Leonardo DiCaprio) este convins că este ziua lui norocoasă; într-un joc de poker, el a câștigat 2 bilete de îmbarcare pentru călătoria de fată a unei linii de lux nou, destinate Americii. Din păcate, numele navei este HMS Titanic . Tot pe TitanicLista de pasageri este Rose Bukater (Kate Winslet), o tânără socialistă frustrată care s-a logodit să se căsătorească cu un snob de clasă superioară, Cal Huckley (Billy Zane). Mama lui Rose (Frances Fisher) își împinge fiica în căsătorie din motive financiare și, în consecință, Rose se simte prinsă, atât de mult, încât chiar încearcă să se sinucidă. Dar o întâlnire întâmplătoare cu Jack îi schimbă perspectiva asupra vieții și ceea ce începe pe măsură ce prietenia devine în curând mai mult. Cu garda de corp a lui Cal (David Warner) urmărind fiecare mișcare a lui Rose, ea și Jack merg la lungimi mari pentru a-și ascunde afacerea, dar soarta își forțează mâna când Titanic lovește un aisberg, ducând nava și mulți dintre pasagerii săi într-un mormânt apos.

 

  • Biletul include si o Apa plată 0,5 + 1 Popcorn 0,2 kg

 

INFO COVID 19

Accesul va fi permis cu 80 de minute înainte de începerea filmului în baza biletului, abonamentului sau a invitației.

La intrare, vă rugăm să prezentați biletul/biletele primite pe e-mail pentru a fi scanate sau confirmate de agenti.

Conform cu ultimele norme ale autorităților privind evenimente fiecare persoana va fi verificata cu un termometru fără atingere. Sunt lăsate în incinta doar persoanele care au maximum 37,3 grade Celsius.

Persoanele care refuză sa fie verificata temperatura nu vor avea acces. Vă rugăm să purtați mască de protecție și să respectați distantanța fizică.

Toate persoanele vor avea acces în spațiul dedicat proiectiei de film respectând regula de distanțare specifică pentru perioada aceasta.

Nu este permis accesul și consumul de produse aduse din exteriorul locației noastre.

Având în vedere restricțiile impuse de autorități în această perioadă de risc de infectare și răspândire COVID-19 vă rugăm să respectați distanțarea fizică. Spațiul este special creat doar pentru eveniment și orice încălcare a acestei prevederi este o încălcare a ordonanței privind starea de alertă și vă supuneți amenzilor acestei ordonanțe.

Până la noi detalii ale autorităților, accesul la toalete se va face după reguli stricte de distanțare. Conform legii trebuie sa purtați mască și mănuși. Va fi permis un număr de maxim 2 persoane. Accesul se va face pe rând așteptând la o distanță recomandată de 2 metri între persoane . Este recomandat să folosiți toaletele înaintea plecării de acasă.

În cazul în care doriți să părăsiți zona de cinema înainte de finalizarea filmului vă rugăm să folosiți numai aleile de acces și ieșirea special marcată în acest sens.
Acestea sunt detaliile oferite de autorități până în acest moment și se pot schimba periodic în funcție de evoluția Covid-19. Vă solicităm cooperarea, răbdarea și înțelegerea în acest timp.

Orice încălcare a regulilor de mai sus atrage pierderea dreptului de vizionare și părăsirea imediată a spațiului CineFilm.

În cazul în care condițiile meteo nu permit proiectarea filmului, biletele nu sunt rambursabile și vor fi transferate pentru o dată ulterioară.

Vă informăm că participarea la unele evenimente este nerecomandata minorilor, putând exista momente în care se vor difuza calupuri publicitare cu conținut nerecomandat minorilor.

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.