Tigrul din orasul nostru afis

Tigrul din orasul nostru

„Tigrul din orașul nostru” de Gianina Cărbunariu este prima producție a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” din Suceava. 


Cel mai nou teatru de stat din România – Teatrul Municipal „Matei Vișniec” din Suceava a ales să lucreze pentru prima sa producție cu artiști tineri, puternici și creativi, apreciați atât de către critica de specialitate dar și de către public: este vorba despre regizorul Bobi Pricop, și de scenograful Adrian Damian. Echipa de creație a lucrat un text al Gianinei Cărbunariu, una dintre cele mai puternice voci din dramaturgia română contemporană. Textele Gianinei au fost montate nu doar în Romania, ci și în importante teatre din Europa, Royal Court Theatre din Londra sau Schaubühne din Berlin fiind doar două exemple. “Povestea pe care o imaginează Gianina Cărbunariu este simplă dar are ceva din complexitatea miturilor moderne. Un animal, o “tigresă” evadează dintr-o grădină zoologică iar periplul ei ca fiinţă liberă ne este povestit de tot felul de martori oculari, inclusiv de cîteva păsări şi de cîteva animale. Pornind de la această aventură sinonimă cu descoperirea libertăţii, Gianina Cărbunariu realizează, cu har ludic şi cu elemente de fabulă filozofică, un fel de radiografie socială a unei întregi comunităţi”, spune Matei Visniec.

  

Echipa de producție:

Regie: Bobi Pricop
Scenografie: Adrian Damian
Video & animație: Cozlac Andrei & Alex Tilica 
Muzică & sound design: Ana Teodora Popa 
Light design: Cristian Șimon.

Distribuția:

Cătălin Ștefan Mîndru – Taximetristul, Un homeless, Prezentator TV, Reprezentant populația de Ciori, Pensionarul, Directoarea Băncii     

Cosmin Panaite – Un homeless, Reprezentantul populației de Porumbei, Proprietarul mașinii,  Angajatul băncii, Noul îngrijitor de la Zoo

Clara Popadiuc - Prezentator TV, Școala, Animal de la Zoo

Diana Lazăr – Reprezentant al populației de Vrăbii, Mașina proprietarului, Animal de la Zoo

                           

Durata spectacol: 1h 25 min.
Prețul unui bilet online: 20 de lei

 
Vizionarea acestui spectacol se va realiza in contul creat pe platforma BLT.ro in momentul achizitionarii biletului in sectiunea istoric comenzi.

 

Spectacolul va fi disponibil pentru vizionare timp de 4 ore, începând cu ora 19:00

 

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.