The motans vintage pub 8martie2017

The Motans

Portofoliul de artisti Global Records se mareste cu The Motans, artist din Republica Moldova care a cucerit YouTube-ul cu piesele pe care le-a lansat.

 

“Versus” este una dintre piesele care au fost indragite de public si pentru care care The Motans a lansat videoclip.

“Am scris ‘Versus’ in 2-3 zile, toata piesa pe emotii. Nu m-am gandit ca va fi pe placul unui public larg, am scris-o pentru mine, in primul rand. Am fost insa placut surprins cand am vazut ca oamenii au luat-o la suflet si multi s-au regasit in ea”, a declarat The Motans.

”Clipul este de fapt o "metafora vizuala", dar care conține un story line. E un produs marca Global Records si a fost regizat de IonutTrandafir, iar linia melodica reprodusa de catre Alex Cotoi. Intreaga echipa a lucrat cu multa daruire și entuziasm si le multumesc”, a mai spus The Motans.

 

Te asteptam la distractie in The Vintage Pub - Cumpara bilete la concert The Motans

 

The Motans este Denis, un tanar din Republica Moldova de 27 de ani care a decis sa isi urmeze pasiunea de a compune muzica sub un pseudonim, in urma cu doar un an.

“Muzica ma face sa ma simt implinit si ma ajuta sa transmit oamenilor din jur emoții și stari, zâmbete și speranțe, fiori sau pur și simplu o liniște in sufletul celor care o asculta”, a spus The Motans.
In urmatoarea perioada, The Motans deja lucreaza pentru lansarea primului EP in care va fi inclusa si piesa “42”, o piesa mai conceptuala la care a compus mai mult timp.

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.