Take ianke mititescu afis

Take, Ianke si Cadir - Suceava

TAKE,IANKE SI CADIR, la Casa de Cultura a Sindicatelor Suceava


 
Una dintre cele mai populare creatii ale dramaturgiei romaneşti, piesa „Take, Ianke si Cadar” de Victor Ion Popa, va putea fi vazuta de iubitorii de teatru, intr-o interpretare deosebita.

 

Intr-un mic orasel de provincie de la inceputul secolului al XIX-lea, trei negustori – un evreu un roman si un turc (Niculae Urs, Doru Ana si Paul Chiributa) -, prieteni de o viata, işi impart clientela. Fata evreului si baiatul romanului se indragostesc, dar povestea de dragoste a acestora este, in conceptia tatilor lor, absolut imposibil de implinit.


Batranul Cadar, interpretat in acest spectacol de Paul Chiributa, veşnic indragostit şi mereu pus pe șotii, face insa in aşa fel incat istoria sa aiba un final fericit. Atmosfera cordiala se va putea materializa și printr-o „contopire” a… celor doua pravalii.

 

Piesa lui Victor Ion Popa are un puternic mesaj uman, e plină de umor, o piesa cu replici antologice, ce a obţinut întotdeauna succesul de public.


Mai puteti vedea alaturi de Niculae Urs, Doru Ana, Paul Chiributa si pe Adriana Trandafir, Constantin Cojocaru, Marian Lepadatu, Ioana Ancea, Mihai Mititescu


Regia: Doru Ana

 


 

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.