Stefan hrusca fostele iubiri

Stefan Hrusca - Fostele Iubiri

Stefan Hrusca revine in tara in aceasta primavara pentru un concert deosebit: cele mai indragite melodii folk din repertoriul cantautorului maramuresean se vor auzi live, in spectacolul eveniment ce va avea loc pe 12 martie la Teatrul National I.L. Caragiale din Bucuresti! Daca va e dor de „Fostele iubiri”  sau  „Un copac cu flori”  dar si de rascolitoarea „Ruga pentru parintii” nu pierdeti un concert in care veti regasi fiorul serilor de alta data si farmecul refrenelor fara varsta!

 

Concert eveniment pe 12 martie ora 20.00, Teatrul National I L Caragiale Bucuresti sala Studio - Bilete Stefan Hrusca – FOSTELE IUBIRI


Drumul artistic al lui Stefan Hrusca a inceput in 1981, odata cu integrarea sa in cadrul legendarului Cenaclu Flacara. Intr-un interval de doar trei ani, cuprins intre intre 1981 si 1984 Stefan a strabatut tara in lung si in lat si a canat in peste 1000 de concerte, vocea sa calda mangaind inimile romanilor din toate regiunile geografice ale Romaniei.  Cu timbrul vocal unic, candoarea inconfundabila si aparitia de o simplitate distinsa,  Stefen Hrusca a devenit unul dintre cei mai iubiti folk-isti din Romania. Printre albumele sale de referinta se numara: „Ruga pentru parinti” (1984), „Urare pentru indragostiti” (1986)’ „Fostele iubiri” (1995), "Balade speciale"  (2007) si desigur, foarte indragitele discuri de colinde si cantece maramuresene.

Daca in ultimii 25 de ani concertele de colinde ale lui Stefan Hrusca au dobandit statutul de traditie a sarbatorilor de iarna romanesti, concertele de folk sunt adevarate evenimente marcante ale peisajului cultural, prin prisma raritatii si caracterului individual.

Despre intalnirea cu publicul din Bucuresti Stefan Hrusca a spus:  „ma copleseste ca de fiecare data emotia revederii.  Va astept in miez de primavara, sa ne incalzim cu  cantece foarte dragi sufletului meu.”
 
Artistul va fi acompaniat de formatia “Mario Band” ( Mario Florescu – tobe, Radu Rotaru – keyboard, Alex Florescu – percutie )

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.