Stefan banica te iubesc femeie 2017

Stefan Banica - Te iubesc, femeie!

Acum poti cumpara online bilete la concertul de Craciun sustinut de Stefan Banica la Sala Palatului.

 

Stefan Banica sarbatoreste femeia, pentru al saptelea an consecutiv, prin doua concerte acustice extraordinare Te iubesc, femeie!. Ambele spectacole vor avea loc pe 4 martie: de la ora 17 si de la ora 20, la Sala Radio din Bucuresti.


Premiera concertelor acustice marca Stefan Banica a avut loc in anul 2011, iar de atunci, in fiecare an, in luna martie, artistul sarbatoreste doamnele si domnisoarele, cu ocazia Zilei Internationale a Femeii, prin cele mai frumoase cantece de dragoste, lansate de-a lungul anilor. Concertul acustic este un altfel de concert, unul de suflet, in care cantecele sunt reinterpretate in varianta acustica, cu un sunet mai ald, cu accent pe o atmosfera mai intima. Nu vor lipsi momentele inedite, pline de emotie si bucurie.

 

Un cadou altfel pentru Ziua Femeii - bilete la concert Stefan Banica “Te iubesc, femeie!” pe 4 martie la Sala Radio

 

In data de 4 martie, la Sala Radio Bucuresti voi avea loc 2 reprezentatii ale concertului "Te iubesc femeie!": prima reprezentatia va avea loc de la ora 17:00, urmand ca cea de a doua sa se desfasoare incepand cu orele 20:00! Artistul doreste sa ofere tuturor doamnelor si domnisoarelor o experienta aparte si memorabila cu ocazia Zilei Femeii, de aceea a pregatit un show de sensibil, de suflet, cu cele mai indragite piese in randul publicului feminin.

 

"Concertele “Te iubesc, femeie!” reprezinta cadoul meu special pentru doamne si domnisoare, cu prilejul Zilei Femeii, un buchet cu cele mai frumoase cantece de dragoste din repertoriul meu. Este, poate, cea mai buna ocazie de a-mi reorchestra piesele in maniera acustica si de a obtine un sunet cald, cu un mesaj pe masura, care sa mearga direct la sufletul celor care asculta.” – declara Stefan Banica.


Stefan Banica a lansat de-a lungul timpului foarte multe cântece de dragoste, iar concertele acustice “Te iubesc, femeie!” inseamna o ocazie perfecta pentru a le darui publicului si, in mod special, doamnelor si domnisoarelor, intr-o atmosfera unica, de neuitat. In concert se vor regasi cele mai frumoase melodii compuse de Stefan Banica de-a lungul carierei, cântece mai noi sau mai vechi, aparute pe discurile sale de-a lungul anilor. Unele piese au fost promovate la radio, au fost hit-uri sau transformate in videoclipuri, dar altele au ramas doar pe albumele artistului sau au fost cântate rareori in concerte. Iar concertele acustice reprezinta un bun prilej pentru a le redescoperi si a le aduce in atentia publicului.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.