Poster steaua bctimisoara3

Steaua CSM EximBank vs SCM Timisoara

Steaua CSM EximBank, reprezentanta capitalei Romaniei pe scena FIBA Europe Cup, vrea sa isi mentina invincibilitatea in Liga Nationala!

 

Ultimul test oficial inaintea debutului european, care va avea loc in Slovacia, pe 19 octombrie, in fata echipei Prievidza, ii va pune pe elevii lui Claudiu Fometescu fata in fata cu "Leii din Banat"! BC Timisoara vine cu ambitii mari la Bucuresti, bazandu-se pe o garnitura straina formata din 4 sarbi, un american si un grup omogen de jucatori romani, in care se regaseste pivotul de 2.21 metri, fostul stelist, Ionut Dragusin.

 

In afara showului din teren, Steaua CSM EximBank le pregateste spectatorilor mai multe surprize, vitrina "Hall of Fame", concursuri cu premii si un nou episod al programului "Reading Stands Tall". Fiecare fan este invitat sa doneze o carte, urmand a primi un mic cadou si un bilet pentru tombola cu premii lunare. La pauza meciului, multipla castigatoare a Ligii Campionilor la Handbal, Cristina Varzaru, va pune "cartea de temelie" a unui turn de volume, pe care speram sa il vedem din nou la 3.05 metri!

 

Va invitam sa fiti la curent cu programele si actiunile echipei noastre, urmarind siteul www.steauabaschet.ro, pagina de facebook "baschetsteaua"  si conturile de Twitter, Instagram si Youtube. Impreuna suntem #OneBigArmy!

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.