Poster steaua bctimisoara3

Steaua CSM EximBank vs SCM Timisoara

Steaua CSM EximBank, reprezentanta capitalei Romaniei pe scena FIBA Europe Cup, vrea sa isi mentina invincibilitatea in Liga Nationala!

 

Ultimul test oficial inaintea debutului european, care va avea loc in Slovacia, pe 19 octombrie, in fata echipei Prievidza, ii va pune pe elevii lui Claudiu Fometescu fata in fata cu "Leii din Banat"! BC Timisoara vine cu ambitii mari la Bucuresti, bazandu-se pe o garnitura straina formata din 4 sarbi, un american si un grup omogen de jucatori romani, in care se regaseste pivotul de 2.21 metri, fostul stelist, Ionut Dragusin.

 

In afara showului din teren, Steaua CSM EximBank le pregateste spectatorilor mai multe surprize, vitrina "Hall of Fame", concursuri cu premii si un nou episod al programului "Reading Stands Tall". Fiecare fan este invitat sa doneze o carte, urmand a primi un mic cadou si un bilet pentru tombola cu premii lunare. La pauza meciului, multipla castigatoare a Ligii Campionilor la Handbal, Cristina Varzaru, va pune "cartea de temelie" a unui turn de volume, pe care speram sa il vedem din nou la 3.05 metri!

 

Va invitam sa fiti la curent cu programele si actiunile echipei noastre, urmarind siteul www.steauabaschet.ro, pagina de facebook "baschetsteaua"  si conturile de Twitter, Instagram si Youtube. Impreuna suntem #OneBigArmy!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.