Stricam o generatie bordea badea micutzu afis

Stand Up Badea, Bordea si Micutzu - Stricam O Generatie

Badea, Bordea si Micutzu se intorc la Sala Palatului, pe 1 si 2 octombrie la ora 20, cu un show nou de stand up comedy: ”Stricam o generatie”.


De ce un show ”Stricam o generatie”?


”Pentru ca lumea intotdeauna da vina pe ceva sau mai ales cineva cand e vorba de generatii si defectele lor fara sa se gândeasca ca adolescentii - daca e sa se ”strice” - se ”strica” unii pe altii.

Pentru ca prin limbajul din spectacolele de stand up ni s-a tot spus ca stricam adolescentii si ca ii invatam sa injure, desi ei ne pot invata lejer sa vorbim mai porcos.


Pentru ca noi insine suntem o generatie stricata ca toate generatiile care au fost inainte si care vor fi vreodata.
Pentru ca suntem mândri sa stricam generatii.”


Anul trecut cu show-ul ”La cererea publicului”, Badea, Bordea si Micutzu au avut doua spectacole sold out la Sala Palatului.


Absolventi ai UNATC, Dan Badea, Catalin Bordea si Cosmin Nedelcu Micutzu au ales in urma cu aproape 10 ani sa se exprime prin stand up, una dintre cele mai provocatoare forme de divertisment in care iti scrii textul si esti foarte aproape de interactiunea directa cu publicul.


In Romania, ca de altfel in intreaga Europa, stand up-ul este forma de divertisment cea mai indragita de tineri in acest moment, comediantii reusind sa umple sali care erau destinate mai degraba artistilor din zona muzicii pop rock, iar Badea, Bordea si Micutzu sunt printre cei care au contribuit direct la succesul acestei forme de divertisment in tara noastra.


Nerecomandat minorilor.


Punem la dispozitie 10 bilete pentru persoane cu dizabilitati si insotitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com


Accesul se va face incepand cu ora 18:30.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.