PRIMA PAGINA»STADIONUL CLINCENI-ARENA

STADIONUL CLINCENI-ARENA

  Șoseaua Ordoreanu, Clinceni

Construit pentru a îndeplini standardele competiționale naționale și internaționale, stadionul a fost inaugurat în anul 2011 și de atunci a fost gazda numeroaselor meciuri importante, contribuind la dezvoltarea sportului în regiune.

 

Stadionul a fost modernizat de mai multe ori pentru a se adapta cerințelor actuale ale Ligii Profesioniste de Fotbal din România.

 

Stadionul "Clinceni Arena" are o capacitate de aproximativ 4,500 de locuri, oferind spectatoriilor o vizibilitate excelentă din orice punct al arenei. Facilitățile moderne includ vestiare bine echipate, zone de antrenament, săli de conferințe de presă, și o zonă VIP confortabilă. De asemenea, stadionul dispune de un sistem de iluminat performant, permițând desfășurarea meciurilor în nocturnă.

 

Pe lângă rolul său esențial în fotbal, stadionul este un punct central al comunității din Clinceni, găzduind diverse evenimente sportive și culturale care aduc împreună locuitorii din zonă.

 

Arena contribuie semnificativ la promovarea unui stil de viață activ și sănătos, atrăgând atât tineri, cât și adulți pasionați de sport.

POZITIONARE HARTA
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.