Sport business chain afis

Sport Business Chain

Sport Business Chain este o conferinta internationala de business sportiv ce are loc intre 28 - 30 septembrie la Domeniul Stirbey, Buftea.

 

Evenimentul aduce  35+ de lideri si antreprenori ai industriei globale sportive care vor dezbate tema 'Monetizarea Sustenabila a Organizatiilor Sportive' pe parcursul a 3 zile pline de know-how, studii de caz si oportunitati de networking.

 

Vino la #SBC2018 si afla ultimele trenduri ale industriei de business sportiv si invata despre monetizarea in sport prin social media, digital marketing, fan engagement, activari de sponsorizari sau crearea noilor generatii de lideri in sport!

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.