Afis matu stoian nou

Spectacol Extraordinar In Memoriam

 

Cinstim memoria marelui artist al Mehedintului, unul dintre cei mai iubiti si apreciati artisti de muzica populara, printr-un spectacol IN MEMORIAM la Sala Palatului, in data de 18 noiembrie, ora 19.00, la un an de la trecerea sa in eternitate.

 


Este un spectacol despre nemurire si va ramane mereu in amintirea celor care l-au iubit si carora li s-a dedicat, prin cantec.

 


Am nevoie de cineva care sa ma iubeasca si, mai ales, de cineva pe care sa-l iubesc. Acel „cineva” este publicul. Aceasta este starea mea pe scena. Aceasta este marea problema a fericirii mele, sa lupt pentru a fi iubit de public. Aceste clipe de liniste si de neliniste sufleteasca imi dubleaza apoi bucuria, o bucurie adevarata, fiindca vine in urma multor ani de munca si de asteptari.” Asa spunea Petre.

 


A impartit scena cu nume importante ale muzicii populare, prieteni si colegi de suflet ce vor fi prezenti pe scena Salii Palatului pentru a aduce un omagiu memoriei celui ce a plecat fulgerator dintre noi anul trecut.

 


Marele om al folclorului romanesc va ramane printre noi, inimile spectatorilor vor bate la unison pe piesele sale, artistii invitati in spectacol vor rememora amintiri dragi petrecute alaturi de el si vor aduce prin cantece si momentele pregatite recunostinta si pretuirea lor pentru tot ce a insemnat Petre.

 


Va fi un spectacol unic cu cei mai apropiati colegi si prieteni, cu nume mari ale folclorului romanesc - Steliana Sima, Niculina Stoican, Raoul, Mariana Ionescu Capitanescu, Mioara Velicu, Valentin Sanfira, Maria Loga, Emilia Ghinescu, Gelu Voicu, Elisabeta Turcu, Vasilica Tataru, Ilie Caras, Marina Rosu, Marcela Fota, Nicolae Datcu iar surpriza va fi reprezentata de momentul emotionant pregatit de Alin Gabriel Matei.

 


Artistii vor fi acompaniati de Orchestra Ansamblului Folcloric Maria Tanase condusa de Prof. Nicolae Draghia, Manager Niculina Stoican.

 


Prezentator al acestui spectacol omagiu este Octavian Ursulescu iar regia este semnata de Cosmin Man.

 


Realizator este Stoian Anghel, omul care sta in spatele celor mai de succes concerte si spectacole din Romania si care de-a lungul timpului a organizat zeci de evenimente avandu-l ca protagonist pe artistul comemorat.

 

 

 

 

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.