Backstage afis2

Spectacol Backstage Boys

Cu: Cătălin Coșarcă, Sever Andrei, Ștefan Huluba, Iulian Sfircea, Vlad Mihu

Trupa de improvizație Backstage Boys aniversează 11 ani. Cu peste 800 de reprezentații în toată țara, una dintre cele mai titrate trupe de improvizație te invită să descoperi un spectacol de comedie creat pe loc, pornind de la sugestiile primite de la public.


Un spectacol captivant şi exlpoziv, plin de idei, poveşti şi creativitate. Fără niciun fel de regie, scenariu sau alte pregătiri.


Totul se întâmplă chiar sub ochii tăi, pentru prima si singura dată.


Nu există două spectacole Backstage Boys asemănătoare. Show-ul este controlat de un prezentator care preia sugestiile tale şi le introduce în jocurile noastre. Ne poţi cere să vorbim într-o anumită limbă străină (care vrei tu), ne poţi da sugestii de orice fel de spaţii, locuri în care să se desfăşoare scenele, calităţi-defecte, replici, titluri de cântece pe care noi să le improvizăm pe loc sau poţi vedea poveşti pe care ai vrut întotdeauna să le citeşti, dar pe care nimeni nu s-a încumetat să le scrie, practic tu decizi ce vrei să facem.


Cătălin Coșarcă, Sever Andrei, Ștefan Huluba, Iulian Sfircea și Vlad Mihu îți promit o seară în care vei râde pe săturate în cadrul unui show plin de spontaneitate și de surprize, care marchează 11 ani de existență a trupei Backstage Boys!


Spectacol independent găzduit de Teatrul Nottara.

 

Atunci cand rata de incidenta este sub 3 la mie:

Accesul in sala de spectacol este permis numai cu purtarea măştii de protecţie si NU este nevoie de Certificatul digital privind COVID-19.

 

Atunci cand rata de incidenta este intre 3 si 6 la mie:

Accesul in sala de spectacol este permis numai cu purtarea măştii de protecţie și doar în condițiile prezentării Certificatului digital al UE privind COVID-19, pentru:

  • persoanele care sunt vaccinate şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore;
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore;
  • persoanele care au trecut prin boală în ultimele 6 luni

Atunci cand rata de incidenta este peste 6 la mie:

Testele COVID nu mai asigură accesul clienților.

Accesul in sala de spectacol este permis numai cu masca de protecţie și doar cu certificatul digital emis pentru persoanele vaccinate sau care au trecut prin boală în ultimele 6 luni.

 

 

Copiii cu vârsta de până în 12 ani sunt exceptați de la  obligația prezentării rezultatului negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul  SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatului negativ certificat al unui test  antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore, necesar pentru participarea la activități unde accesul este permis sub această condiție.”

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.