Somnoroasa aventura afis

Somnoroasa aventura

Am ales acest text al lui Teodor Mazilu pentru tema deosebit de actuală și din dorința de a aduce în atenție și de a caricaturiza universul unui segment al socitetății noastre care ține pe loc bunul mers al lucrurilor. Mă preocupă această țară a oamenilor care își pierd conștiința, care nu mai vor să trăiască în adevăr. Deformarea comportamentului uman, în abaterea lui de la adevăr, îl face pe om să-și doreasacă ce nu îi aparține, să nu-i pară rău pentru greșeala făcută, să vrea mai mult decât are nevoie, să nu respecte libertatea altuia din dorința de a-și impune propriile năzuințe, să nu țină seama de legile firii și, cu atât mai puțin, de legile lui Dumnezeu.

Magda Catone

 

Regia: Magda Catone
Distribuția:
Gabriela - Laura Vasiliu
Gherman - Costas Mincu
Cleo - Crenguţa Hariton
Adolf - Cosmin Șofron
Manole - Paul Nistor
Admiratorul - Bogdan Iacob / Alexandru Ionescu

Costumele: Andreea Tecla
Coregrafia: Cosmin Vasile
Decorul: Mădălina Sandu

Durată: 1h 50min

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.