Smurf strumfii sala palatului oct2017

SMURFS Live On Stage - Piticii albastri

UPDATE privind reprogramarea evenimentului:

 

Din motive independente de organizator, show-ul ce trebuia sa se desfasoare in luna februarie este reprogramat in mod categoric pentru data de 15 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti.

 

Smurfs Live On Stage sunt la final de turneu in Europa, Romania fiind ultima tara din program pana in toamna 2017. Cu parere de rau va informam ca 2 dintre tirurile ce transportau recuzita necesara evenimentului au fost implicate intr-un eveniment rutier neplacut in timp ce se aflau in drum spre Romania. Pentru ca show-ul sa aiba loc in conditii normale ar fi fost necesar ca acestea sa soseasca in Bucuresti inca de vineri, 10 februarie, fapt ce nu mai este posibil in aceste conditii.

 

Nu este totusi cazul sa fim tristi, strumfii vor avea doar o intarziere pentru a-si innoi hainutele si vor veni la Bucuresti pe 15 octombrie 2017!

 

Biletele cumparate raman valabile pentru reprezentatia ce va avea loc in luna octombrie 2017! Daca nu doriti sa pastrati biletele, puteti solicita contravaloarea acestora in perioada 1 martie - 1 aprilie 2017, adresandu-va punctelor de vanzare de unde acestea au fost cumparate.

 

Strumfii si ravagiile lui Gargamel aduc veselia si rasetele copilariei pe scena Salii Palatului!

Sigur va amintiti desenele animate cu omuletii albastri, ce locuiau in casutele ciupercuta!?  Iaca... cum ne-am dat de trei peste cap si am pregatit o surpriza de proportii strumfesti pentru cei mici, mici si... pentru cei MARI!
“SMURFS, Live On Stage”, pe 15 octombrie 2017,  la Sala Palatului, cu  incepere de la ora 19.00, un spectacol premiera in Romania!


Portile se vor deschide de la ora 17.45, primindu-i pe micuti cu surprize inca de la intrare.
Decoruri viu colorate, omuleti albastri din alta lume, muzica din belsug, poveste si o groaza de invataminte, toate pentru copilul din tine.

 

Luna octombrie vine cu surprize pentru pitici - Bilete la “SMURFS LIVE ON STAGE” la Sala Palatului

 

Smurfii au cucerit lumea cu aspectul lor adorabil si promit sa ofere un spectacol pe cinste copiilor care vin sa ii urmareasca pe scena la Sala Palatului!


Va invitam la un spectacol care va aduce bucurie spectatorilor de toate varstele! Daca sunteti curiosi, iata despre ce este vorba in spectacol:

Marele strumf, Strumful iscusit, Smurful cel lenes si adorabila Smurfette calatoresc pentru prima data in Romania din indepartatul tinut, pentru a transforma zilele friguroase de iarna intr-o primavara calda si primitoare. Pana si vrajitorul viclean, Gargamel, si cei 3 papusari vor insoti micile creaturi albastre in fantastica peripetie a strumfilor.  

Povestea noastra se desfasoara cand natura inverzeste, soarele straluceste toata ziua sus pe cerul albastru. Primavara mult-asteptata de toti strumfuletii, perioada cea mai indragita din an, vremea perfecta in care omuletii se pregatesc cu emotie de “Parada Primaverii”. Cineva, in umbra, ii pandeste, insa... E Gargamel... In timp ce strumfii mici si draguti canta si petrec cu veselie, vicleanul Gargamel vrea cu orice pret sa le strice petrecerea si pune la cale un siretlic, pacalind-o pe Mama Natura.


Vino sa urmaresti live deznodamantul povestii indragitilor strumfi si sa ai parte de un super – eveniment, viu colorat si foarte simpatic pentru copii, pentru parinti si bunicuti! Doar impreuna strumfii sunt puternici!
 
Stiati ca...?
Indragitele personaje Smurfs au fost create de belgianul Pierre Culliford, dintr-o joaca, pentru banda desenata "Johan et Pirlouit", in 1958. Redactorul-sef al revistei unde erau publicate desenele lui Peyo a remarcat succesul omuletilor albastri si... de aici a inceput totul!

Va asteptam cu mic, cu mare, la cel mai asteptat spectacol pentru copii de la inceputul anului 2017! Strumfii vin la Sala Palatului si copiii abia asteapta sa ii cunoasta pe piticii albastri care au luat lumea cu asalt!

 

  • Biletele sunt disponibile pentru 2 segmente de public: parinti – adolescenti si copii! Selectia tipului de bilet: Adult sau Copil, se realizeaza dupa alegerea numarului de locuri, utilizand selectorul din dreapta.
  • Copii pana la 2 ani (aici intrand si copiii care nu au implinit 3 ani in ziua evenimentului) nu platesc bilet!

Atentie! La acest eveniment exista pret diferentiat adult sau copil, pe care il puteti alege folosind selectorul din dreapta conform imaginii de mai jos.

 

selectie-locuri-copii.jpg (37 KB)

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.