N au trait afis

Si n-au trait fericiti pana la adanci batraneti

Ca urmare a Hotărârii CMBSU nr. 19 din 06.10.2020, Teatrul Nottara își suspendă reprezentațiile programate până la comunicarea unei decizii privind reluarea activităților instituțiilor de spectacole.


În funcție de deciziile autorităților, Teatrul Nottara va reprograma toate spectacolele anulate. Biletele achiziționate rămân valabile pentru datele de reprogramare iar spectatorii vor fi informați asupra acestora în timp util.

 

Textul și regia: Andrei Sever Bârzan
Scenografia: Dora Bârzan

Distribuția:

  • Darius/Paul/Corneliu Donea/Radu – Dan Murzea
  • Angela Donea/Dana – Delia Riciu
  • Vera Mărculescu/Ana/Mirela – Oana Moșneagu
  • Edi/Dan/Vali – Ștefan Mihai


Durata: 1h 45 min

Producție Artistik Distopia

Și nu au trăit fericiți până la adânci bătrâneți este un antibasm comic pentru adulți (16+), în care antagonistul este fantezia, iar eroul este realismul.


4 actori, 5 tablouri, 6 cupluri, dragoste, conflict, sex, manipulare și limbaj, toate ambalate într-o comedie despre nereușită, eșec, ratare, dorință și neîmplinire.
Motto-ul spectacolului este: Pozitivismul este o formă de alienare vitală pentru omenire.

Spectacol nerecomandat sub 16 ani

 

 

În urma restricțiilor impuse de ordinul 3146/1544/2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii, ocuparea locurilor în sală se va face în ordinea venirii. Numărul și locul de pe bilet nu vor corespunde cu așezarea în sală.

Mulțumim pentru înțelegere!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2021. Toate drepturile rezervate.