Share subscribe afis fara data0locatie

Share & Subscribe - Brasov

Share & Subscribe – o premiera teatrala cat SAPTE! O minune de comedie la Teatrul Sica Alexandrescu, BrasovSpectacolul, pe un text contemporan, prezentat in premiera absoluta, reuneste, pentru prima data in aceeasi poveste, in aceeasi poveste SAPTE VEDETE marcante ale teatrului romanesc: Marius Manole, Mirela Oprisor, Serban Pavlu, Medeea Marinescu, Vlad Zamfirescu, Diana Roman si Andi Vasluianu! Nicio alta productie teatrala nu a reusit sa aduca toate aceste nume pe un singur afis!

Este A SAPTEA COLABORARE intre regizorul Vlad Zamfirescu si dramaturgul Alex Popa. Dintre spectacolele anterioare amintim All Inclusive, Pe o panza de paianjen, Totul se transforma, comedii cu succes la public si  critici, jucate, cu casa inchisa, pe sute de scene din Romania si din marile capitale ale Europei.

In cele SAPTE SCENE ale spectacolului Share & Subscribe, care se deruleaza cinematografic, rapid si provocator, publicul este purtat, pe valuri de umor, printr-o poveste surprinzatoare, profund umana si cu adevarat memorabila, in care stralucesc talentul exceptional al celor sapte actori, viziunea regizorala discret rafinata a lui Vlad Zamfirescu, precum si rasturnarile de situatie, de ritm si de emotie, marca Alex Popa.
Share&Subscribe, o minune de comedie!

Distributia: MARIUS MANOLE , MIRELA OPRISOR, SERBAN PAVLU, MEDEEA MARINESCU, VLAD ZAMFIRESCU, DIANA ROMAN, ANDI VASLUIANU

  • Regia: VLAD ZAMFIRESCU
  • Scenografia: MADALINA MARINESCU
  • Asistent Regie: MADALINA CIUPITU
  • Sunet , lumini: E-STAGE
  • Grafica: FLORENTIN ILIE
  • Productie: CORTINA AG
BILETE DISPONIBILE
Marti, 14 Iunie 2022, ora 20:00Teatrul Sica Alexandrescu, Piata Teatrului 1, Brasov SELECTIE LOCURI

ALTE SPECTACOLE RECOMANDATE

© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.