Serata craciun medicina 2019 afis

Serata de Craciun a Facultatii de Medicina

”Dance, drink and be merry” va fi motto-ul unei seri memorabile în care vei petrece alături de cei dragi momente de neuitat. Este seara în care spiritul sărbătorilor se va reuni cu cel medicinist, iar Moș Crăciun va decide cine merită să fie răsplătit și cine nu.  

,,Esti din UMF dacă ...” vă invită la Serata de Crăciun, eveniment ce va avea loc miercuri, 11 decembrie, în Nuba, începand cu orele 21:00, când vom sărbători împreună căderea primilor fulgi de zapadă și vom simți căldura pe care sărbătoarea magică a Crăciunului reușește să ne-o transmită an de an.

Și pentru că Decembrie este luna cadourilor, ,,Ești din UMF dacă...” vă pregătește și o SURPRIZĂ, însă mai multe detalii vor fi anunțate în curând.


Parteneri: Dentistry Hub, BioMap, NewsMed, BLT.ro

PACHETE

Și pentru că orice petrecere este mai frumoasă alături de persoanele dragi, îți punem la dispoziție, ție și prietenilor tăi, următoarele pachete:

Wine

1 Bottle Negrini Rose 1.5 L

Price: 300 Lei


Vodka & Soft Drinks

1 Bottle Absolut Vodka 0.7 L

1 L of Santal Juice

Price: 350 Lei


Whiskey & Soft Drinks

1 Bottle Jack Daniel’s 0.7 L

3 Red Bull or 1 L of Santal Juice

Price: 400 Lei

 Pentru a rezerva o masă este obligatoriu achiziționarea a minim 1 pachete. Nu se percepe avans pentru rezervarea meselor.

Pentru rezervări mese și alte informații: 0720104673 Vlad

SUPORT EVENIMENT

Prețul unui bilet este de 25 lei. . În seara evenimentului, la intrare, prețul unui bilet este de 30 lei (în limita locurilor disponibile).  Biletele pot fi achizițonate online de pe www.blt.ro începând cu data de 4.12.2019

NOTA BENE !!!
1) Persoanele care au optat pentru rezervarea unei mese sunt așteptate până la orele 22:00 pentru a rididica masa.
2) Persoanele care au achiziționat bilet online, pot intra in locație până la orele 22:30. Accesul după orele 22:30 este posibil doar în limita locurilor disponibile.  
3) La intrare, biletele fizice vor fi puse în vanzare  în limita locurilor disponibile.
4) Ne rezervăm dreptul de a ne selecta participanții.
5) În cazul în care ai achiziționat bilet online și nu ai reușit să intri în locație pentru că nu ai respectat programul de acces (21:00-22:30), NU îți vom returna banii pe bilet.
6) Pentru a promova brand-ul MED SOCIETY si brand-urile partenere, in cadrul acestui eveniment vom face fotografii, vom filma si vom inregistra audio, iar acestea din urma pot contine vocea si imaginea participantilor. Participarea la acest eveniment reprezinta aprobarea voastra pentru a folosi aceste materiale foto/video/audio pe platformele noastre sociale - MED SOCIETY si pe ale partenerilor nostri. Aceste materiale vor sta pe platformele noastre social-media si nu vor fi sterse!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.