Serata Craciun facultate medicina afis

Serata de Craciun a Facultatii de Medicina

Perioada Sarbatorilor e unica prin apropierea pe care o aduce oamenilor. Cel mai frumos este atunci cand petreci impreuna cu cei dragi momente de neuitat si va creati amintiri care sa dureze. Tu si gasca ta v-ati hotarat deja cum petreceti impreuna de Sarbatori?


Asta inainte sa fiti cu totii prea plini cu sarmale si cozonac ca sa mai puteti iesi din casa...

Pe 12 decembrie, la Terra Events Hall, ai sansa sa te bucuri de SERATA DE CRACIUN, un eveniment organizat de Esti din UMF daca... si partenerii Dentistry Hub, NewsMed.ro si Shoteria.

 

Evenimentul, asa cum te-am obisnuit, va fi unul de exceptie, cu un vibe electrizant si o atmosfera care nu te va lasa sa stai jos, intr-o locatie moderna, cu o arhitectura unica, debordand de stil si eleganta, asa cum stim ca va place.

 

Accesul la eveniment se face pe baza biletelor achizitionate online la pretul de 20 ron pana la data de 9 decembrie,
25 ron in perioada 10-12 decembrie. In seara evenimentului direct de la intrare la pretul de 30 lei, in limita locurilor disponibile. De asemenea poti beneficia si de ofertele de grup 110 ron/5 bilete.

Pentru un plus de confort va punem la dispozitie un numar de mese ce pot fi rezervate completand formularul:
https://goo.gl/hY9gH5

Iar pentru a tine piept temperaturilor scazute, va prezentam oferta noastra:

Masa STANDARD – 200 RON
Alexander Vodka 0,7L + 1L Cappy sau 4 racoritoare/energizante ( Cola, Burn. Apa ) Grant’s Whisky 0,7L + 1L Cappy sau 4 racoritoare/energizante ( Cola, Burn, Apa ) Sailor Jerry Rom 0,7L+ 1L Cappy sau 4 racoritoare/energizante ( Cola, Burn, Apa )

Masa VIP - 400 RON
Glenfiddich 12 Ani Whisky 0,7L + 1L Cappy sau 4 racoritoare/energizante ( Cola, Burn, Apa ) Beluga Noble Vodka 0,7L + 1L Cappy sau 4 racoritoare/energizante ( Cola, Burn, Apa ) Hendrick’s Gin 0,7L + 1L Cappy sau 4 racoritoare/energizante ( Cola, Burn, Apa )


BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2019. Toate drepturile rezervate.