Semifinalav afis

CSO Voluntari - CSM CSU Oradea

SEMIFINALE !

V-am făcut deja cunoștință cu Play-Off-ul în sferturile de finală contra SCM Timișoara, însă a venit momentul să trecem la nivelul următor: semifinale vs. CSM CSU Oradea!

Seria se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide (prima echipă la trei victorii se califică mai departe în marea finală).

Astfel, în urma clasării la finalul sezonului regulat, primele două partide au loc în Arena Antonio Alexe din Oradea, meciul 3 fiind acela în care noi ne dăm întâlnire în Sala Gabriela Szabo, miercuri, 18 mai. (dar și un posibil meci 4, pe 20 mai, dacă mai este nevoie).

Accesul în sală este permis exclusiv pe baza biletului sau abonamentului pentru acest meci.

Prețul unui bilet este de 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii, elevi, studenți și pensionari. Pentru a beneficia de această reducere de 50%, este necesară prezentarea unui document justificativ (carnet de note, carnet/legitimație de student, legitimație/cupon de pensie).

Partida va începe la orele 18:00, accesul fiind permis începând cu orele 17:00.

Noi vom da totul în deplasare pentru a ne întoarce acasă cu un avantaj important, însă nu putem bifa un loc în finală fără susținerea voastră și o sală PLINĂ.

Vă așteptăm alături de noi!

#WhateverItTakes

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.