Scufita rosie spectacol pentru copii

Scufita Rosie

Spectacolul Scufita Rosie este o adaptare a celebrei povesti scrise de Fratii Grimm. Personajul mult indragit, o fetita, pe cat de sugubeata si inimoasa, pe atat de neascultătoare,  trece printr-o serie de peripetii care in final o determina sa inteleaga că sfaturile parintilor trebuiesc urmate cu sfintenie.

 

Un spectacol de teatru pentru copii si nu numai - bilete la Scufita Rosie

Sunteti curiosi sa stiti ce va face micuta cand va da cu ochii de lupul cel rau si lacom? Atunci va invitam alaturi de ea si de celelalte personaje sa traiati aceasta aventura.


Cei mici vor fi antrenati intr-un joc plin de farmec din care, la final, vor trage o serie de invataminte.


Copiii peste 2 ani platesc bilet.

 Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
Duminica, 10 Mai 2020, ora 11:00Palatul Copiilor, Bulevardul Tineretului 8-10, BucurestiSELECTIE LOCURI
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.