Scrisoarea august2018

Scrisoarea

Un celebru text clasic, acum intr-o adaptare liber-schimbista si o viziune regizorala ultra-progresista. O lume "caraghioaza" şi "nifilista" - copie fidela a realitatii noastre - isi nutreste emotiunile cu politica si sex. Un spectacol curat Malaele, o mare comedie, cum n-a mai vazut Capitala, cu moftangiii si falitii ei.


O productiune in care veti intalni persoane insemnate, vestiti artisti ai scenelor bucurestene - bilete la Scrisoarea, o comedie de neuitat cu Horatiu Malaele


Asa cum toate generatiile au propria lor Scrisoare pierduta, Scrisoarea lui Malaele poate deveni spectacolul nostru, al celor care, desi am renuntat la ravasele pentru blog, iscalim, cu acelasi curaj nepieritor, „anonim".

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.