Sarea in bucate teatru dubee doo mai2017

Sarea in bucate

Teatrul Dubee Doo va invita sa intrati din nou in lumea povestilor cu personaje simpatice si pline de voie buna.

Sambata, 13 mai 2017, de la ora 11.00, va invitam la spectacolul de teatru pentru copii "Sarea in bucate” ce se va desfasura la Godot Cafe-Teatru.

 

Un spectacol de teatru pentru copii si nu numai - bilete la Sarea in bucate

Va invitam impreuna intr-o aventura minunată, in care vom afla “gustul” prieteniei, al adevarului, al iubirii. Un spectacol pentru mici si pentru mari, in care personajele se vor intrece sa-si arate dragostea in cele mai colorate forme, dar numai unele dintre ele vor demonstra ca dragostea autentica este aceea care se dovedeste prin fapte.

 

Distributie: Oana Dragnea, Ioana Rufu, Max Nugnes. Scenariu: Ioana Rufu. Regie: Oana Dragnea


Acces general.
Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.