Santaj teatru deva afis

Santaj

A devenit astazi o idee axiomatica cea conform careia investitia cea mai sanatoasa in Romania ar trebui sa fie cea in educatie. Dar, chiar daca ea ar trebui convertita in zero-uri atasate bugetului educatiei, exista un aspect de neuitat: educatia NU inseamna numai materii curriculare, iar scoala nu trebuie sa fie exclusiv spatiul de predare a acestora. Ci mult mai mult de atat – unul in care ideile, comportamentele si principiile de viata sa stea mai presus decat ideea de note, teze sau evaluari.

 

Nu ratati piesa de teatru Santaj - la Teatrul de Arta Deva


”Nu exista educatie, exista doar exemplu personal” spunea, candva marele Gheorghe Titeica. Iar spectacolul nostru aduce cinci asemenea exemple, adresandu-se tineretului, dar si celor care le lasa aceasta lume mostenire. Toti, uniti in jurul unei idei: CAT DE DEPARTE SE POATE AJUNGE PENTRU O NOTA LA BACALAUREAT?„- Cosmin Cret

 

Distributia:
Roxana Olsanschi
Laurentiu Lungu
Bulgac Viorica
Cretu Theodor
Alecsandru Aurelian Răducu
Bunea Edgar

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.