Rockooo600x860

Rockolinde by Adrian Naidin & Ionut John Micu

Având în vedere noile reglementări privind desfășurarea evenimentelor și pentru că ne dorim să vă bucurați de experiența completă de cină à la carte și concert am decis modificarea orei de începere.

Vă așteptăm la restaurantul 14th Lane, Șos. Orhideelor 15D,  începând cu ora 18:00, iar ora de încheiere a serii este 22:00, conform restricțiilor în vigoare.


Vă rugăm să nu uitați să sunați la  0727 677 777 pentru rezervarea locurilor în sală.
Vă mulțumim!"

 

Adrian Naidin și Ionuț “John” Micu vor concerta în 10 decembrie, la restaurantul 14th Lane cu un program de 90 de minute, în care vor interpreta colinde și melodii rock-manifest.


Alături de show-ul lor special, echipa de chefi ai 14th Lane a pregătit un meniu care completează savuros și memorabil o seară unică. Selecția de vinuri elegante, gastronomia de top și atmosfera electrizantă creată pe scenă de cei doi artiști sunt ingredintele unei experiențe fabuloase în sezonul Sărbătorilor!


Spectacolul marchează și lansarea CD-ului  “Colindul Florii Soarelui”, un album ale cărui melodii au fost compuse de Adrian Naidin într-un stil arhaic cu influențe rock.


Adrian Naidin este un muzician complet, experimental în jazz, inspirat în clasic, plin de forță și har în folclor. Prezentă în multe proiecte de succes în ultimi ani, alături de artisti ca Ion Caramitru, Horațiu Mălăele, Dan Puric, muzica lui Adrian a impresionat prin profunzimea versului și calitatea sunetului.


Părinții l-au îndrumat pe Ionut Micu spre acordeon, dar dorința de a bate toba a fost mult mai mare. Pentru a-i face hatârul, bunicul i-a construit din ciurul bunicii o tobă la care a descoperit primele ritmuri. Așa a început marea pasiunea care avea să-i devină munca, hobby-ul, plăcerea, durerea, viața: toba. În prezent Ionuț este membru al trupei Compact, dar participă cu plăcere și la proiectele bunului său prieten, Adrian Naidin.Pentru informații și rezervări ne puteți contacta la 0727 677 777.


Accesul este permis tuturor persoanelor care respectă una dintre condițiile de mai jos:

 

  • Persoane care dețin dovada vaccinării  împotriva SARS Cov2 (certificatul verde European) care atestă trecerea a cel puțin 10 zile de la rapel.
  • Dovada negativă a unui test rapid nu mai veche de 24h sau a unui test RT-PCR realizat în ultimele 72 ore.
  • Test aticorpi/dovada trecerii prin boală, valabil între a 15-a și a 90-a zi de la confirmarea infectării.

 

Documentele se prezintă în format digital sau print și se confruntă cu actele de identitate la intrare.


Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale.


Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări asupra condițiilor de desfășurare, participare, distanțare sau alte restricții impuse sau recomandate de autorități.


BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.