Robomag teatrul de magie

RoboMag One man Show

Andrei Teasca, fondatorul Teatrului de Magie, prezinta in primavara aceasta un show inedit in premiera nationala, ROBOMAG One Man Show, un spectacol-eveniment pentru copii si intreaga familie, in care magia se va impleti cu tehnologia de ultima ora.


Un show unde magia se imbina cu tehnologia - bilete la RoboMag One man show, la Teatrul de Magie

 

ROBOMAG One Man Show va cuprinde momente de magie pe Ipad, un show de lasere, animații multimedia si 3D, dar si pantomima si alte momente surpriza, special create pentru cei mici.  

”ROBOMAG este un spectacol educativ pentru copii, despre un magician jumătate robot, jumatate om, care vine din viitor pentru a salva lumea. De fapt, el le va arata oamenilor ca razboiul adevarat este in interiorul lor si ii va invata cum sa castige in fata Egoului” - a declarat Andrei Teasca, fondatorul Teatrului de Magie si organizatorul show-ului.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.